Solig höstdag och inspiration

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din onsdag varit? Jag har inte riktigt fått gjort det jag hade tänkt, men får vara nöjd ändå. Hade en dipp under eftermiddagen, men nu känns det bättre. Idag ska jag inte åka med Isabella till baletten, så jag har en lyxig kväll hemma utan undervisning eller körning. Det händer väldigt sällan på vardagarna.

I morse när jag sprang var det riktigt kallt. Det kändes som den kallaste morgonen på väldigt länge, men som tur var frös jag inte när jag väl fick upp värmen i kroppen.

På förmiddagen försökte jag uppdatera hemsidan till en nyare PHP-version, men det gick inte igen. Jag försökte för några dagar sedan, men trodde det skulle gå bättre idag eftersom jag fått en uppdatering på en plug-in som har varit problematisk. Det här problemet gör mig lite frustrerad, eftersom jag inte har kunskapen som behövs. Om det är någon som läser det här som vet vad det handlar om får du gärna höra av dig :-). Jag har hjälp av Unoeuro, som är mitt webbhotell, men de verkar inte kunna hjälpa mig och de ansvariga för temat kan jag inte få tag i för då behöver jag köpa support verkar det som. I slutänden måste jag kanske göra det om det fortsätter så här. Jag hoppas i alla fall att du ser hemsidan på ett korrekt sett nu. Jag har haft problem i Google Chrome, men det kan vara för att jag har gamla versioner som ligger kvar i min dator. Jag har försökt att tömma dem, men vet inte om jag har lyckats… Ja, ja… Förhoppningsvis löser sig allt snart.

Tyvärr har jag fortfarande inte fått in fler anmälningar för Nösund, men håller tummarna att jag får in några till innan veckans slut. Igår la jag ut ett inlägg om yogahelgen på min personliga FB-sida och trodde att alla mina vänner där skulle se inlägget, men nu har jag förstått att precis som när man har en FB-sida (som jag har med Yoga med Johanna), så visas inte alla personliga inlägg för alla som är ens vänner. FB väljer även där ut inlägg beroende av olika algoritmer. Det är verkligen mycket jag skulle vilja veta mer om, men jag hinner inte sätta mig in i allt.

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt redigera romantexten. Nu är det inte lång tid kvar tills jag har tänkt att skicka den till förlagen. Jag planerar, som jag skrivit här förut, att skicka in den i slutet av september. Innan dess vill jag hinna läsa igenom den en gång till. Det innebär att jag måste lägga ganska mycket på redigeringen de närmaste veckorna och jag tror jag ska fixa det. Så fort jag skickat in texten tänker jag fortsätta på den tredje delen som jag redan börjat på.

Jag lovade ju igår att skriva lite mer om vad som ger mig inspiration. En kvinna som jag har följt väldigt länge heter Marie Forleo. Jag vet inte hur jag hittade henne, men det måste ha varit ganska många år sedan. Hon har en Youtube-kanal som hon kallar “Marie TV” och där ger hon råd om livet i allmänhet, men mycket om företagande och hur man hanterar svårigheter. Dessutom har hon en intervjuat en hel del inspirerande och intressanta personer. Du hittar kanalen här.

Vill även tipsa om Marie Forleos nya bok, som jag inte hunnit läsa ännu, men som jag tror är väldigt bra. Den heter “Everything is Figuroutable”. Du kan läsa lite mer om den här.

Nu ska jag laga falafel till barnen och långsamt sluta jobba. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Morgonyoga

Leave a Reply

Your email address will not be published.