Tidigt julfirande🎅

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Glad fjÀrde advent! Den hÀr veckan har jag tyvÀrr haft lite ont om tid och inte hunnit skriva sÄ mycket hÀr pÄ bloggen som jag önskat. I fredags Äkte vi upp till mina förÀldrar pÄ eftermiddagen/kvÀllen och efter vi hade Àtit middag var jag helt slut och orkade inte öppna datorn. IgÄr bestÀmde jag mig för att ta en ledig dag. Jag jobbade visserligen lite med manuset, men gjorde nÀstan ingenting för yogan och inget för skolan. Man behöver sÄdana dagar.

Ja, imorgon Ă€r det mĂ„ndag igen och dĂ„ har jag min sista lektion för terminen pĂ„ skolan. Vi ska titta fĂ€rdigt pĂ„ filmen “Flykten frĂ„n DDR” och jag ska ocksĂ„ lĂ€mna tillbaka elevernas prov och uppsatser. “Flykten frĂ„n DDR” Ă€r en fantastiskt bra film. Jag rekommenderar den verkligen bĂ„de för att den Ă€r spĂ€nnande och för att man fĂ„r en bra inblick i hur det var att leva i Östtyskland. TĂ€nk att det inte var sĂ„ jĂ€ttelĂ€nge sedan Tyskland var uppdelat.

Det har varit hÀrligt att vara borta frÄn Göteborg nÄgra dagar och det var skönt att springa till LÄkabadet igen. Det Àr sÄ vackert dÀr och havet ger ett speciellt lugn, som jag verkligen gillar.

Vi har ocksÄ firat jul lite i förvÀg för pÄ tisdag Äker mamma och pappa till USA för att fira med Andreas och hans familj. De kommer att Äka pÄ en kryssning tillsammans. Vi önskar dem förstÄs en jÀttehÀrlig resa, men det kÀnns lite vemodigt att de inte kommer att vara med pÄ julen hÀr hemma.

Nu ska jag göra min planering för morgondagen och sedan ska jag redan börja göra i ordning mig för natten.

Ha en fin kvÀll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.