Tisdag i mars

1024 726 admin
  • 0

Idag har jag haft tid att jobba lite extra med yogan och det känns jätteroligt. Jag har också kommit ikapp med mina andra arbetsuppgifter, vilket är jätteskönt. Jag blir ofta stressad när jag ligger i otakt med mitt arbete och inte hinner göra mitt bästa! Skönt också att solen lyser och att det är lite vår i luften!

Jag har precis avslutat en liten webbkurs av Jenni Rawlings, som  jag tagit i yogaanatomi och som var väldigt intressant. Jag kan rekommendera hennes hemsida med en hel del intressanta inlägg (http://www.jennirawlings.com/). Ju mer jag fördjupar mig i yogan desto mer finns det att lära och det är väldigt spännande. Önskar bara att jag hade mer tid, men till viss del gäller det att prioritera, så jag skall försöka att läsa ännu mer framöver. Det första jag skall göra är dock att titta på en webb-workshops-serie med Noa Mazé som också är en väldigt duktig yogalärare. I den hoppas jag lära mig ännu mer om anatomi och hur jag kan instruera på bästa möjliga sätt.

Ikväll är det yoga igen och det skall blir väldigt trevligt att träffa alla elever!

Namaste,

Johanna

P.S. Bilden idag kommer från i morse när jag gjorde min dagliga “chia-pudding”. Jag har bytt ut det mot min havregrynsgröt på morgonen. Det är faktiskt riktigt gott. Jag blandar ca. 2 dl sojamjölk (men kan också vara t.ex. mandelmjölk), en halv banan, lite vaniljpulver och ca. 1.5 dl blåbär och mixar det i min mixer, sedan tillsätter jag 0.5 dl chiafrön och låter det stå i kylskåpet medan jag tränar.

3mars15

Leave a Reply

Your email address will not be published.