Trött

485 1024 admin
  • 0

Hej,

Klockan är snart halv elva på lördag kväll och jag är jättetrött, men vill göra några fler saker innan jag går och lägger mig. Ikväll är Peter på en tillställning för Handelshögskolan, så jag har varit hemma med barnen. Isabella är på en 18-årsfest, men Josefina och Philippa är hemma. Vi har haft det mysigt. Tidigare ikväll köpte vi Sushi och dumplings och åt tillsammans och efter det har jag grejat med yogan och med min planering och även hjälpt Philippa med franskan. Ibland är det skönt att ha en lugn lördag och bara ta igen arbete som inte hunnits med tidigare i veckan.

Imorgon ska Isabella och jag gå på bokmässan. Det ska bli jätteroligt. Vi har prickat in några seminarier som vi ska gå på och det är också trevligt att bara vandra runt mellan montrarna och spana efter kända författare 😊.

Annars har det inte hänt så mycket idag. I morse hade Peter och jag tänkt att springa upp till sjön, men det ösregnade, så det fick bli stadsrundan istället. Jag gjorde min yoga efteråt, men tog inte min vanliga sekvens utan det blev skön yinyoga istället. Det var verkligen härligt!

På förmiddagen satt jag lite och funderade på vad vi ska göra över jul, men är fortfarande inte riktigt säker på vad det blir. Snart måste vi dock bestämma oss för tiden går fort och mycket är redan uppbokat.

Nej, nu är jag så trött att jag måste avsluta. Ska försöka att skriva lite tidigare imorgon.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Yinyogainspiration
Bakade scones till frukost

Leave a Reply

Your email address will not be published.