Fullspäckad fredag

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Igår hann jag inte skriva igen. Det var en sådan där fullspäckad fredag och tiden räckte helt enkelt inte till. Nu har jag bestämt mig för att börja städa yogastudion på lördagar istället. Det funkar inte att jag gör så mycket på fredagar. Nu med mitt nya schema blir det helt enkelt för stressigt.

På morgonen sprang jag som vanligt. Efter det hade jag min sista yogalektion för veckan och sedan cyklade jag till skolan. Jag hade mina två lektioner och även planeringstid innan jag cyklade hem igen vid lunch. Då var jag helt färdig, men åt lite och gick ner till yogan och spelade in ett längre pass (45 minuter) för höfterna. Efter det städade jag och när jag kom upp satt jag en stund med min romantext. Jag läste bara, men jag fick i alla fall gjort lite jobb och det är jag glad över.

Peter och jag städade huset när han kom hem. Det är inte heller helt perfekt att städa huset på fredagar, men samtidigt vill jag inte ha det hängande över mig på lördagar och någon gång måste det bli gjort. Resultatet blir dock att vi båda är så trötta när vi väl ätit middag att vi är som döda och orkar ingenting… Lite tråkigt, men det är nog många som känner igen sig.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.