Trött på söndag kväll

756 1008 admin
  • 0

Det är söndag kväll och jag skall snart gå och lägga mig. Det har varit en bra helg, men just nu har jag för mycket att göra. Jag älskar verkligen mitt jobb, men ibland kör det ihop sig. Nu är i alla fall sekvenserna klara för nästa vecka och föredragen för Nösund är nästan färdigskrivna. Jag ser verkligen fram emot helgen och hoppas att alla kommer att få två sköna dagar.

När det är så här mycket att göra har jag svårt att hitta inspirationen att skriva. Det är som om min hjärna inte riktigt fungerar på det sättet den brukar. Jag känner att jag behöver längre tidsperioder med oavbruten tid för att komma igång med nästa text. Jag har redan börjat, men vill skriva mer. Jag vill utveckla berättelsen och se om den håller. Jag tror det blir tid för det i början av november – längtar tills dess!

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.