VattenskadađŸ˜Ș, skola, jobb med yogan och undervisning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra mĂ„ndag! För oss blev det en lite jobbig start. Först gjorde jag min yoga och meditation som vanligt. Sedan hade jag planerat att springa pĂ„ löpbandet för det var sĂ„ dĂ„ligt vĂ€der ute. NĂ€r jag kom ner i yogastudion mĂ€rkte jag att det var vatten pĂ„ golvet som verkade komma frĂ„n brunnen. Eftersom jag inte Ă€r sĂ„ bra pĂ„ “praktiska saker” sprang jag upp och vĂ€ckte Peter. Han kom ner med mig och vi mĂ€rkte bĂ„da att det var vatten under vĂ„ra marmoleumplattor. Peter fick ta bort plattorna i entrĂ©n till yogarummet och Ă€ven nĂ„gra av listerna. Han mĂ€rkte att vattnet verkade komma frĂ„n vĂ€ggen och efter lite diskussioner med pappa och en granne kom de fram till att vattnet nog kom in genom vĂ€ggen frĂ„n att drĂ€neringen inte riktigt slöt tĂ€tt (om jag skriver fel hĂ€r fĂ„r ni ha överseende, husbygge Ă€r inte riktigt min specialitet 😊). Hur som helst, som tur Ă€r verkar det ordna sig i alla fall. Det mesta har torkat och det verkar inte komma in nĂ„got mer vatten. Jag Ă€r vĂ€ldigt, vĂ€ldigt tacksam för att vi var hemma och upptĂ€ckte skadan i tid och att det inte var i yogarummet (dĂ€r jag har sjĂ€lva undervisningen).

Mitt i allt i hopa fick jag cykla till skolan och ha lektion med min steg 3-grupp. Det var roligt att trÀffa eleverna och jag tycker lektionen gick som jag planerat. EfterÄt cyklade jag hem och jobbade med yogan. Jag hÄller pÄ att fundera pÄ nÀsta periods pass. Mitt arbete med den kommer jag att göra mest pÄ onsdag eftersom jag har mycket jobb pÄ skolan imorgon. Jag har i alla fall en del tankar pÄ vad jag vill göra och efter sÄ mÄnga Är tar det inte lÀngre sÄ lÄng tid att sÀtta ihop ett pass Àven om det Àr viktigt för mig att alltid förnya mig lite grann varje gÄng. Det gör jag bÄde för mig sjÀlv och för mina elever.

PÄ eftermiddagen planerade jag för mina lektioner i morgon i skolan, men jobbade ocksÄ lite med ekonomin och marknadsföringen. Jag hann ocksÄ göra lite apelsinjuice och en smoothie. Försöker att pressa min egen juice eftersom jag har min juicemaskin, som jag tycker jÀttemycket om. TyvÀrr har jag dock varit lite dÄlig pÄ att göra grönjuice den senaste tiden, men jag ska försöka göra det pÄ onsdag igen.

IkvÀll har jag kört mina tvÄ första pass för veckan. Det var som vanligt roligt! Jag Àr glad att veckan börjar ganska mjukt med tvÄ pass. Imorgon har jag tre klasser i rad som vanligt: yinyogan, nivÄ 1 och nivÄ 2. Det finns nÄgra platser kvar i alla tre grupperna (flest i yinyogan), sÄ kom gÀrna förbi och prova pÄ!

Nu mÄste jag snart gÄ och lÀgga mig. Jag Àr ganska trött, men pÄ ett bra sÀtt. Förut hade jag lite ont i huvudet, men det har nÀstan slÀppt och det Àr jÀtteskönt.

Ha en fin kvÀll!

Kramar❀

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.