Löpning i slask och på is, handling, inspelning och marknadföring

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Vi ska alldeles strax börja laga middagen. Idag blir det pizza, så det tar lite tid, men jag har redan gjort degen, så det är bra. Det har varit en fin dag även om jag gärna hade haft ett par timmar till. Efter middagen ska jag åka och hämta Philippa i Hovås, så det kommer inte finnas mycket tid att jobba efter jag har ätit.

I morse var det verkligen inte lätt att springa. Det var isigt och blött. Efter bara någon kilometer var mina fötter helt genomblöta, men det funkade ändå. Vi tog oss runt och efteråt var det som vanligt skönt.

Jag gjorde min meditation och andning och sedan åkte Philippa och jag till affären och handlade. Det var mysigt att få sällskap. Förut brukade Josefina ofta följa med, men nu jobbar hon ofta på helgerna och är inte hemma.

När jag kom hem från affären gick jag direkt ned till yogan och spelade in. Igår kväll bestämde jag mig för att spela in ett pass på en timme, så det blev samma sekvens som jag gör i nivå 1 den här veckan. Du kan titta på videon här:

Eftersom jag inte hann städa i fredags eller igår fortsatte jag sedan att städa i studion. Nästa vecka ska jag försöka göra det på fredag. Jag känner att det blir mycket om jag ska göra allt på söndagar. Jag behöver dela upp arbetet lite bättre.

Nu i eftermiddag efter inspelningen och städningen har jag redigerat videon, skrivit mitt nyhetsbrev och delat länken till videon i alla mina kanaler. Det tar ganska mycket tid att göra det, men nu är jag färdig. Vi har förberett pizzan och snart ska vi äta, så jag slutar här.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.