En mysig dag på Öijareds resort

1024 485 admin
  • 0

Hej!

Idag har jag tagit en paus från jobbet och det känns skönt. Jag behövde det. I morse sprang Buster och jag. Det hade snöat, men gick ändå ganska bra att ta sig fram och Buster var pigg😊.

Efter löpningen gjorde jag ett lugnt yinyogapass. Det var superskönt. Jag prenumererar på två yogatjänster för inspiration. Det är viktigt för mig att hålla mig uppdaterad. På det sättet lär jag mig nytt och utvecklas.

På förmiddagen kom sedan mamma och pappa. Pappa stannade med Peter och mamma och jag åkte med tjejerna till Öijareds resort, där vi spaade och åt en supergod lunch. Det var verkligen roligt att göra något tillsammans och jag barnen gillade det också.

Nu i eftermiddag och kväĺl har vi tagit det lugnt. Imorgon ska jag spela in igen och förbereda nästa veckas klasser. Jag byter ju sekvens på torsdag, så jag behöver börja förbereda imorgon.

Ha en fin kväll

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.