Favoritfredag, yoga, skola och lugn tid hemma

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det Ă€r min favoritdag, fredag😊. Jag Ă€r glad för jag kĂ€nner mig pigg för ovanlighetens skull. Vanligtvis brukar jag vara vĂ€ldigt trött pĂ„ fredagar, men idag kĂ€nns det annorlunda.

I morse var jag ute och sprang min vanliga fredagsrunda. EfterĂ„t hade jag yoga och den hĂ€r gĂ„ngen glömde jag inte smoothien! Även datorn lĂ„g fint nedpackad i min arbetsvĂ€ska och kom med mig till skolan, sĂ„ första lektionen gick bra. PĂ„ fredagar har jag bara 50 minuter med mina elever i steg 3 och jag tycker den lektionen gĂ„r alldeles för snabbt. Mellan mina lektioner pĂ„ fredagar brukar jag jobba med förberedelser och rĂ€ttningar. Den hĂ€r gĂ„ngen var jag ganska pigg Ă€ven pĂ„ förmiddagen och hann rĂ€tta glosor och Ă„tminstone börja planeringsarbetet för nĂ€sta vecka. Det kĂ€ndes vĂ€ldigt skönt.

NÀr jag kom hem var jag ute med Buster i solen, Ät lunch och sedan vilade jag en stund precis som igÄr. Den hÀr gÄngen gick det ganska bra efterÄt. Jag piggnade till relativt snabbt och har fÄtt gjort mycket under eftermiddagen. Mest har jag jobbat med skolan, men har fÄtt gjort lite för yogan ocksÄ.

Nu ska jag snart göra i ordning mig för kvĂ€llen. Jag Ă€r pĂ„ “stand by” för jag tror att jag mĂ„ste hĂ€mta Philippa och hennes pojkvĂ€n snart. De Ă€r i andra Ă€ndan av stan och det jag vill inte att de Ă„ker spĂ„rvagn och buss hem allt för sent.

Ha en fin kvĂ€ll❀!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.