Löpning i snön, skola, städning och klasser

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Egentligen är det fredag idag, men jag skriver lite om vad jag gjorde igår torsdag. På morgonen kunde jag äntligen ta med Buster på min löprunda igen. Jag var rädd att det skulle vara svårt att springa eftersom det snöade mycket på onsdagen, men det gick jättebra och Buster var också väldigt motiverad😊. Efter träningen cyklade jag till skolan. På torsdagar har jag bara en lektion på morgonen, så det gick fort. Jag hade som vanligt varit lite för optimistisk när det gällde tiden och hann inte riktigt med det jag hade tänkt, men vi får fortsätta på tisdag i nästa vecka helt enkelt.

På förmiddagen när jag kom hem var jag så trött att jag bestämde mig för att vila en stund. Jag är glad att jag har möjlighet att göra det mitt på dagen eftersom jag jobbar så långa pass, men ibland är det en nackdel för efter jag har vilat kan jag nästan känna mig sämre än jag gjorde innan. Jag var så trött när jag vaknade efter min korta tupplur att jag nästan mådde illa, men som tur var blev det bättre efter en stund. Jag städade och jobbade med yogan: bestämde en ny meditation och gjorde barnyogauppgiften. Precis som i vuxenyogan fokuserar vi på stabiliteten i barnyogan. Jag lät eleverna skriva lite om hur dagen hade varit och lät dem också skriva lite efter meditationen. Jag hoppas att det får dem att reflektera och att de förhoppningsvis kan ta med sig det de lär sig på yogan i vardagen. Så många barn och ungdomar upplever stress och oro dagligen. Jag märker det på mina egna barn och på de jag träffar i skolan. Vårt ständiga informationsflöde som är svårt att stänga av tror jag påverkar jättemycket.

Eftermiddagens/Kvällens yogapass gick bra, men jag hade gärna haft fler elever. Om du har lust att testa min yoga går det jättebra. Jag har plats i flera av grupperna (mest på onsdagar, torsdagar och fredagar).

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.