Snöstorm, marknadsföring och yogaklass

1024 683 admin
  • 0

Hej!

I morse var det snöstorm här i Göteborg. Det känns som om det varit många dagar nu med dåligt väder för att springa. Jag tycker synd om Buster för jag har inte kunnat ha med honom sedan i söndags. Idag fick jag springa på löpbandet igen. Precis som jag skrev igår, så är det en fördel för mig eftersom jag tar i lite mer då. Jag tror därför att jag ska fortsätta att springa inom hus åtminstone en gång i veckan. Vi får se hur vädret är imorgon. Jag är lite orolig inför min cykling till skolan, men Peter sa att det gick att ta sig fram relativt bra nu på eftermiddagen i alla fall.

Jag var i affären som vanligt idag, men åkte lite senare på grund av vädret. När väl solen kom fram och det slutade snöa var det ju jättevackert väder, men det var ganska “grötigt” på vägarna.

Min energi var egentligen bra ända fram tills efter lunch, då jag tyvärr fick en liten dipp och tappade motivationen lite grann, men jag gjorde en kort meditation och sedan kändes det bättre. Idag har jag fortsatt att fundera på hur jag kan marknadsföra yogan. Marknadsföring är inte min starka sida. Jag gillar det inte, men samtidigt försöker jag tänka att det jag marknadsför är ett fantastiskt verktyg som kan göra stor skillnad i livet. Jag vet själv inte vem jag hade varit utan yogan. Det var så länge sedan jag började att jag knappt minns den tiden😊. Det är klart att det inte alltid känns fantastiskt att yoga, men efteråt är det alltid underbart. Samma sak är det med löpningen.

Nu på kvällen hade jag min onsdagsgrupp och efter det åt vi middag tillsammans. Josefina är på baletten, men Isabella och Philippa satt med. Det är alltid mysigt när vi kan äta (nästan) hela familjen.

Snart ska jag åka och hämta Josefina, så jag slutar här.

Ha en jättefin kväll❤️!

Kram

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.