Kallt, löpbandsträning, skola och yogaundervisning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Idag blir det bara några rader. Tisdagar är ju min mest intensiva dag och nu är jag väldigt trött och måste vila. I morse visade min mobil -17 grader! Eftersom det var så kallt betsämde jag mig för att spinga på löpbandet. Jag har kommit fram till att det är bra för mig att göra det från och till eftersom jag tar ut mig lite mer när jag springer inomhus. Imorgon hoppas jag dock att det är lite mildare, men vi får se. Enligt mobilen står det att det bara ska vara -1. I så fall kommer jag helt klart att springa ute med Buster.

Min undervisning i morse gick bra och var trevlig. Efteråt jobbade jag här hemma med yogan. Jag har bestämt mig att erbjuda studenter samma pris som gymansieungdomar, 1300 kr för hela terminen. Jag hoppas att några kommer att nappa. Om du pluggar eller känner någon som gör det får du gärna tipsa om min yoga.

Tiden på tisdagar går alltid så fort. Jag hann inte mer förrän jag skulle cykla tillbaka till skolan igen. Den andra lektionen gick också helt okej, men jag använde mig av en övning som jag inte tyckte var så bra. Så är det ibland. Man hinner inte alltid gå igenom allt man använder i undervisningen, men det är okej. Det viktiga är att man utvärderar efteråt, så att man tar bort det materialet som inte fungerar.

Efter min andra lektion hann jag bara äta lunch och byta om innan jag gick ner till yogastudion. På tisdagar undervisar jag tre pass: yinyoga, nivå 1 och nivå 2. Det är jätteroligt, men oj vad trött jag är efteråt.

Nu ska jag sova! Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Gjorde en smoothie på eftermiddagen 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.