Yogakurserna har börjat 😊

683 1024 admin
  • 0

Hej,

Klockan är redan halv nio och jag är ganska trött, men ska ändå skriva några rader på bloggen. Det har varit en bra och produktiv dag även om jag tyvärr vaknade med huvudvärk i morse. Som tur var gick den över efter det att jag sprungit och det var härligt!

I morse efter löpningen jobbade jag med min planering och gjorde min yoga. Efteråt åkte jag till Bäckebol med Josefina. Hon har inte börjat skolan ännu, så hon har extra mycket tid och det är mysigt att vi får några stunder tillsammans. Det är härligt på det sättet när barnen blir större.

Jag köpte en del växter till yogan på IKEA i Bäckebol och gjorde fint i studion när jag kom hem. Det blev riktigt hemtrevligt och mysigt!

På eftermiddagen la jag upp några evenemang på FB och gick igenom kvällens sekvens, men jobbade också med lektionerna i skolan och förberedde dem. Tiden gick fort för jag röjde också här hemma och lagade en potatis- och vitkålssoppa till barnen som de skulle ha till middag.

Klockan 17-19 hade jag mina första två klasser för terminen och det kändes jättebra. Nu är höstterminen igång😊!

Snatt ska jag lägga mig, men först ska jag greja med några saker här hemma.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.