Ont i huvudet och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Ja, så är det söndag igen. Tyvärr har jag haft ont i huvudet idag. Nu har jag tagit en tablett, men har tyvärr fortfarande ont. Suck… Jag tror jag helt enkelt måste gå och lägga mig relativt tidigt, så släpper värken. Natten mellan igår och idag sov jag dåligt. Josefina var hos en kompis och jag kunde inte somna innan hon kom hem och sedan vaknade jag flera gånger på natten. Ja, ja så är det ibland och det är bara att acceptera. Jag är glad att det är söndag idag och att jag inte behövde jobba.

I morse sprang jag upp till Delsjön igen. Jag träffade både Peter och Josefina där och vi badade. Det var fullt med folk vid sjön i morse. Ett stort gäng ungdomar från Handelshögskolan hade sin nollning och dessutom skulle det vara någon simning för Göteborgs klassikern, men vi hann bada innan de började😊.

Jag gjorde ingen yoga efter löpningen för jag hade tänkt att spela in på eftermiddagen. Istället grejade jag här hemma med min planering och stekte pannkakor till lunch.

På eftermiddagen gick jag ner i yogastudion och städade inför morgondagens klasser. Jag hade tänkt att spela in inomhus, men så var vädret så bra, så jag ångrade mig och gick ut i trädgården, men tyvärr blev det inte så bra. Peter höll på att jobba utomhus. Jag trodde inte att mikrofonen skulle fånga upp det ljudet, men det gjorde den tyvärr. Efteråt försökte jag redigera ljudet, men det blev inte bra. Hur som helst, nu ligger videon ute och förhoppningsvis kan den ändå vara till nytta för någon. Du kan titta på den här:

Jag redigerade och la upp videon och skrev mitt veckobrev efter inspelningen. Det tog ganska lång tid, så jag hann inte mer innan middagen.

Nu ska jag snart övningsköra med Isabella, men innan dess ska jag förbereda för jobbet imorgon. Det här läsåret jobbar jag inte på måndagar i skolan, så jag ska inte cykla dit, men jag har en del att fixa med för yogan och skrivandet och jag ska också fortsätta med förberedelserna för skolan.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.