Kungsmässan och nationaldagsfirande

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en fin lördag!

Vi har haft en trevlig dag. I morse sprang jag upp till Delsjön och träffade Peter och Buster där. Det var som vanligt väldigt härligt att ta ett bad, men idag tyckte jag att det var ännu kallare i vattnet.

Efter löpningen yogade jag här hemma och sedan gjorde jag i ordning mig för att åka till Kungsbacka. Peter skulle förbereda för det schweiziska nationaldagsfirandet (lite försenat – Schweiz har nationaldag den 1:a augusti) med schweiziska klubben. Josefina var med och hon och jag åkte till Kungsmässan en sväng när vi släppt av Peter. Oj, vad stort det hade blivit där! Det fanns en massa affärer och var väldigt trevligt. Jag handlade bara lite rengöring till ansiktet, men det var roligt att titta runt lite grann. Josefina och jag fikade också. Stunderna jag får med barnen nu för tiden är så värdefulla, så jag uppskattade verkligen att vi kunde sitta ned tillsammans.

När vi hade varit i Kungsmässan åkte vi till Rigortorpet, där Schweizerklubben hade sitt firande. Som vanligt grillade vi korv tillsammans och det var en gemytlig tillställning. Josefina var väldigt snäll. Hon hjälpte till som bara den i köket och diskade nästan allting. Sedan barnen var små har vi varit med och firat Schweiz nationaldag och många av medlemmarna har sett barnen växa upp. Idag var inte Isabella och Philippa med, men de brukar delta i det årliga julfirandet.

Nu är vi hemma igen och jag lite trött. Peter har somnat på soffan. Han sov dåligt natten till idag och är utnattad efter jobbet med förberedelserna och firandet😊. Han är vice-ordförande i klubben och hade lite extra ansvar idag.

Jag ska bara greja lite grann med yogan nu och sedan ska vi kanske se på en film tillsammans.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.