1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra med dig! Idag har jag tyvärr varit lite trött. Det är ju min lediga dag från skolan och jag borde vara avslappnad och utvilad, men tyvärr är jag inte det. Kanske är det en liten förkylning som jag har i kroppen. Isabella har hostat och varit förkyld ett par dagar nu. Förhoppningsvis behöver jag bara vila lite extra. Jag har tyvärr varit lite splittrad de senaste dagarna och också känt mig lite extra stressad av någon anledning, men nu gäller det bara att sakta ned och ta en sak i taget. Jag gillar ju det jag håller på med så mycket och då blir det lätt att man glömmer av att ta pauser.

I morse var jag i skolan för vi skulle fotograferas, men när jag kom dit visade det sig att stora delar av arbetslaget saknades, så fotograferingen sköts fram. Det var synd för nu är den flyttad till på måndag eftermiddag och det innebär att jag måste cykla in till skolan två gånger då, men det löser sig. Som tur är tar det ju bara drygt tio minuter att cykla dit.

Eftersom jag var i stan passade jag på att åka till Stadsbiblioteket och hämta några böcker som jag hade beställt. Jag håller på att hjälpa Philippa med franskan och har hittat några läromedel som jag tror vi kan använda oss av.

På förmiddagen jobbade jag sedan med skrivandet. Jag håller på att lära mig mer om hur man strukturerar en berättelse och det är väldigt spännande. Idag lyssnade jag färdigt på “Another Life” av Kristin Hannah. Det är en bok som hon skrivit för nästan tjugo år sedan och det märktes. Jag brukar gilla hennes böcker väldigt mycket, men den här höll inte samma nivå som de andra jag läst av henne. Berättelsen var ganska förutsägbar och karaktärerna var endimensionella, helt enkelt orealistiska. Trots det var berättelsen på något sätt spännande och jag lyssnade därför färdigt och tyckte väl ändå att slutet var ganska bra.

Jag har också jobbat med skolan, mest rättat läxförhör, men också gått igenom morgondagens lektion och svarat på mejl.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag har förberett tonårsyogan för imorgon, lärt mig mer om en huvudståendeövning som vi ska göra i nivå 2-passet imorgon och städat studion. Nu ska jag byta om och snart gå ned och undervisa nivå 1. Det är skönt att jag bara har en lektion idag.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.