Skola, städning, yogamedjohanna

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra med dig! Jag har bara några minuter att skriva tyvärr. Tiden har gått supersnabbt idag och om en halvtimme börjar min första yogaklass för idag.

I morse sprang jag själv. Egentligen brukar Buster vara med mig på torsdagar, men jag har sprungit med honom fem dagar i sträck och jag kände att han behövde vila en dag. Imorgon och på lördag kan jag tyvärr inte springa med honom heller, men det är ingen fara. Så får det bli ibland. När mina föräldrar passar honom springer han aldrig (han går långpromenader med mamma istället).

Jag hade min lektion med min tyska steg 3-grupp idag på morgonen. Eleverna fick tillbaka sina prov och eftersom jag pratade med dem en och en räckte inte tiden riktigt för det jag hade planerat. Ibland känner jag att jag önskar att jag hade mycket mer tyska med dem (men de är säkert glada att det inte är så😊). Det är så mycket jag skulle vilja lära ut, men eftersom tiden är begränsad måste jag begränsa mig också.

När jag kom hem från skolan satte jag igång att städa nästan direkt. Torsdagar har ju blivit min städdag nu. Peter och jag har delat upp arbetet så att jag städar huset och handlar. Han tvättar och lagar mat på vardagarna och tar han om trädgården eftersom jag inte är särskilt bra på det😊. Hur som helst, städningen tar nästan fyra timmar när jag är noggrann. Det är lite tråkigt, men det är som det är.

Idag lyssnade jag på en ny bok, Kate Quinns senaste: “Diamantögat”. Jag tycker om hennes böcker, men jag känner samtidigt att den här boken känns lite likadan som “Jägarinnan”. Vi får se hur den utvecklas. Jag återkommer när jag läst mer!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.