Trött fredag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Egentligen är det lördag idag, men jag ska skriva några rader om fredagen.

På morgonen undervisade jag yoga och sedan cyklade jag till skolan och hade mina lektioner. Jag är alltid jättetrött när jag kommer hem på fredagarna, men jag vilade en stund och sedan kände jag mig piggare. Jag var nere i yogan och spelade in ett nytt pass. Den här gången blev det yinyoga. Jag tror verkligen på yinyogan och hoppas att fler börjar göra det också. Egentligen vill jag göra några yinpositioner varje dag, men ibland får jag inte ihop det. Jag har så många saker jag vill göra och tiden räcker helt enkelt inte alltid till.

När jag spelat in och städat i yogastudion jobbade jag med förberedelser för mina lektioner i tyskan nästa vecka och hann också med att skriva en stund.

Vi åt middag tillsammans på kvällen och det var mysigt. Det blir ju tyvärr inte så många gånger i veckan, eftersom jag har yogan nästan varje vardagskväll.

Mamma kom och hämtade mig klockan åtta och jag följde med henne upp till Tjörn. Vi skulle ju gå på spa på Stenungsbaden dagen efter och det var skönt för mig att slippa köra upp tidigt på morgonen. Det var mysigt att vara hemma hos mamma och pappa och jag önskar att vi träffade dem oftare. Förr när barnen var små var vi hos dem var och varannan helg, men nu har barnen så många aktiviteter och saker de vill göra på helgerna att det ofta inte finns möjlighet att åka upp till dem.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.