Jättemysig dag på Stenungsbaden

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är lördag kväll och jag ska snart gå och lägga mig. Det känns som om det senaste dygnet varit jättelångt. Kanske var det för att jag åkte upp till mamma och pappa igår kväll och var kvar där tills för ett par timmar sedan. Det var verkligen roligt att göra något annat. De senaste veckorna har varit ganska enformiga. Vi har mest varit hemma och helgerna har bestått mycket av att få gjort allt praktiskt som vi inte hunnit med under veckorna. Det är helt okej att det är så ibland, men den här hösten har det varit väldigt mycket på det viset. Som tur är har vi ganska många roliga saker planerade framöver och det ser jag fram emot!

I morse sprang jag och det var nog den värsta löpningen på väldigt länge. Det blåste, regnade och var kallt. Dessutom var det mörkt eftersom jag var tvungen att springa så tidigt. Trots det gick det faktiskt ganska bra. På något sätt är det alltid skönt att springa (speciellt efteråt). Jag gjorde min yoga i källaren hos mamma och pappa innan löpningen och det var också härligt.

Mamma och jag åkte till Stenungsbaden strax innan nio och mötte våra vänner där. Det blev verkligen en trevlig förmiddag, som jag kommer att minnas länge. Vi badade i de olika poolerna, bastade i både torr- och ångbastu och badade i havet dessutom. Det var underbart! Efter badet åt vi jättegod lunch. Jag tog en pokebowl med räkor och den var verkligen mumsig.

Efter Stenungsbaden var jag hos mamma och pappa en stund själv, men sedan kom Peter med Isabella och Philippa (Josefina jobbade) och vi åt middag allihopa tillsammans. Det var trevligt.

Nu är vi hemma igen och jag är trött.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.