Löpning, yoga, skola, redigering och familjen

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Nu är det egentligen måndag och jag var nästan säker på att jag skrev här på bloggen igår, men jag måste ha glömt att spara utkastet för nu är det borta. Det var en bra dag, men tiden gick fort igen. Jag vet inte varför det ständigt känns som om tiden bara springer iväg. Kanske beror det på att jag vill så mycket och har många mål och därför inte riktigt hinner med? Hur som helst, jag sprang med Peter och Buster på morgonen och gjorde min yoga när vi kom hem. Som vanligt på söndagar åkte jag därefter och handlade. Tyvärr fick jag inte med någon av barnen. Josefina jobbade och Isabella var och gjorde högskoleprovet. Philippa var trött och sov.

När jag kom hem från handlingen satt jag med förberedelser för mina lektioner i skolan. Eftersom jag var på Stenungsbaden på lördagen hade jag lite att göra, men det gick ändå ganska snabbt, så det var skönt. Efter jobbet med skolan redigerade jag videon för Youtube och la upp den på min kanal. Du kan se den här:

Tiden gick och jag hann inte mer innan vi skulle börja förbereda middagen. Som tur var var alla hemma och vi åt tillsammans. Det var mysigt. Efteråt försökte jag sitta lite med planerna för loven framöver, men kom inte fram till någonting. Ibland blir jag frustrerad över det… Just nu känns det som om familjen är lite splittrad. Det är ju naturligt eftersom barnen håller på att bli vuxna, men jag vill ändå försöka få till något trevligt. Vi får se hur det går. Förhoppningsvis löser det sig på något sätt.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.