Träning, jobb på skolan, fotografering, skivande och yogaundervisning

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra! Det är måndag kväll och jag är trött, men nöjd med dagen. I morse när jag vaknade var jag på lite dåligt humör. Jag vet egentligen inte varför, men jag kände mig inte alls motiverad för att gå upp och göra min träning, men jag gjorde den ändå. Jag är så van att yogan och löpningen nästan går automatiskt och saken är att efteråt mår jag alltid bättre, så det finns inte en enda gång jag ångrat att jag sprungit eller yogat 😊.

Min lektion på skolan var lugn och trevlig. På förmiddagen förberedde jag för mina lektioner i tyska imorgon och sedan jobbade jag med skrivandet. Jag är så glad att jag kommit igång igen och både skriver på texten och försöker lära mig mer om hur man kan strukturera upp en roman. Saken är att ju oftare jag skriver ju mer fäst blir jag vid karaktärerna och ju mer vill jag skriva och utveckla deras historia. Problemet är när man slutar eller tar en längre paus. Då är det nästan som om man behöver lära känna personerna i boken igen.

På eftermiddagen var jag tillbaka i skolan och var med på lärarfotograferingen. Förhoppningsvis blev fotot inte allt för anskrämligt😊.

När jag kom tillbaka lagade jag middag till barnen och förberedde yogan.

Nu har jag haft mina klasser och ska snart göra i ordning mig för kvällen. Imorgon har jag jobb på skolan nästan hela dagen, så jag kommer inte att hinna göra så mycket med skrivandet och yogan, men det är helt okej. Yogan är mer eller mindre förberedd och jag får jobba mer med skrivandet på onsdag, när jag inte har några lektioner på skolan.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.