Lite bråttom

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag har jag inte haft några lektioner på skolan för eleverna har utvecklingssamtal, så jag har kunnat jobba hemifrån. Jag trodde att tiden skulle räcka gott och väl, men här sitter jag en och en halv timme innan mitt första pass börjar och känner mig tyvärr lite stressad. Det har egentligen varit en bra dag, men jag har varit lite ofokuserad. I morse sov jag en timme längre och efter det sprang jag direkt. Vanligtvis brukar Buster inte följa med på tisdagar, men eftersom jag inte hade några lektioner idag tog jag med honom.

Efter löpningen hade jag tänkt att yoga direkt, men jag fick en idé att marknadsföra min Youtubekanal genom en tjänst. Jag har gjort det förut och det resulterade i ganska många nya prenumeranter. Jag behöver få mer visningstid för att jag ska kunna tjäna lite pengar på min kanal och därför ska jag nu försöka med den här tjänsten. Förhoppningsvis går det bra😊!

På förmiddagen efter det att jag var färdig med marknadsföringen och hade gjort min egen yogautövning satt jag med dagens yinyogasekvens och skrivandet. Jag har kommit in i en ny rutin för det och än så länge fungerar det väl. Det enda är att jag kanske känner mig lite mer splittrad än vanligt. Det är svårt att hålla skolan, yogan och skrivandet i huvudet samtidigt, men det går. Jag måste göra så här nu för jag har insett att jag inte kan skjuta upp det mer.

Nu på eftermiddagen har jag planerat mina resterande lektioner för den här veckan. Imorgon ska jag börja rätta läxförhör och texter som eleverna skrivit.

Snart ska jag gå ner till yogan och undervisa tre pass. Det ska bli väldigt skönt med yinyogan och roligt att fortsätta med passet för axlarna med nivå 1 och nivå 2-grupperna. I nivå 2 ska vi testa “pike headstand”. Det är när man lyfter upp med raka ben. Hoppas att eleverna tycker det är roligt!

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.