Ny yogavideo- Axlar och baksida lår

576 1024 admin
  • 0

Helgen är slut, men jag är nöjd. I fredags firade vi vår fina 12-åring. Vår äldsta dotter. Det är inte klokt hur fort tiden går. Jag minns som igår när hon föddes och nu är hon nästan tonåring. Vi hade i alla fall ett trevligt kalas för henne med hennes kompisar samma dag som hon fyllde år. I lördags jobbade jag en del med yogan och fortsatte med det jobbet i söndags. På söndag morgon spelade jag in denna periods sekvens och nu ligger den ute på youtube (se nedan).

 

På fredag, lördag och söndag yogar jag alltid. Jag har delat upp det så att jag springer måndag, tisdag, onsdag och torsdag och yogar resterande dagar. De dagar jag springer försöker jag att lägga in korta pass med yoga under dagen. Det kan vara en position mellan två arbetspass eller några solhälsningar när jag har tid. Det räcker för mig de dagar jag springer. Jag hinner inte heller mer. Man måste hitta en balans i sin träning, för det får inte bli ett stressmoment bland alla andra.

Nu skall jag fortsätta att jobba med yogan, men innan jag slutar vill jag påminna om att det fortfarande finns platser kvar till min yogahelg på Nösunds Havshotell den 25-26 mars. Tänk på att anmäla dig så fort som möjligt för att försäkra dig om en plats. Sista anmälningsdag är den 25 februari.

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.