Astavakrasana och marknadsföring

1024 576 admin
  • 0

Det är tisdag eftermiddag och solen tittar fram här i Göteborg. Härligt! Synd bara att jag inte kan gå ut och njuta av den. Det är snart dags för mig att avsluta mitt jobb framför datorn och förbereda mig för kvällens yogagrupper. Igår hade vi ett nytt tema och nya sekvenser. Den här veckan är höfterna i fokus för nivå 1 och nivå 2, medan nybörjarna jobbar lite extra med bakåtböjningar. I nivå-1 -grupperna har vi sjöjungfrun som fokusposition och i nivå-2-grupperna den ganska svåra (men roliga) armbalansen astavakrasana. Jag försöker lägga in lite utmanande fokuspositioner i nivå-2-grupperna för att yogan skall bli kul och utvecklande. Det betyder absolut inte att man behöver försöka om man inte vill. Det är alltid upp till var och en och jag brukar ge olika förslag på andra positioner som man kan göra istället.

Idag har jag fortsatt jobba med sekvenserna för Nösund och med marknadsföringen av mitt event. Det är inte lätt att nå ut, men jag gör mitt bästa och lär mig hela tiden. Ekonomi och marknadsföring är ämnen jag aldrig fördjupat mig i när jag gick i skolan. Mina intressen har ju varit inlärning, pedagogik och språk, men från de kunskaperna får jag tyvärr inte så mycket hjälp när jag skall marknadsföra mitt företag :-). Det är tur att jag gillar att lära mig nytt. Jag läser mycket inom speciellt entreprenörskap, motivation och produktivitet bl.a. och har på det sättet utvecklats jättemycket. Just i morse lyssnade jag på Marie Forleo när hon intervjuade Seth Godin (https://www.youtube.com/user/marieforleo ), en författare som skrivit många intressanta böcker. Marie Forleo lyssnar jag på nästan varje vecka. Hennes youtube-kanal är väldigt bra tycker jag. Hon har många värdefulla tips och idéer.

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.