Dansdrömmar

576 1024 admin
  • 0

Jag sitter i soffan framför TVn och skriver idag. Onsdagar har jag ju ingen yogaundervisning och det är skönt att ha lite extra tid med familjen, även om jag kör till min mellandotters balett dessa eftermiddagar. Alla mina tre döttrar dansar balett. Det är roligt att de har samma hobby som jag hade som barn. Hela min uppväxt dansade jag klassisk balett och fridans. Ett tag ville jag till och med bli dansare och drömde om att gå på Riddarfjärdsskolan i Stockholm, men jag var inte tillräckligt målinriktad och fokuserad och när jag blev äldre var det mer intressant med killar och kompisar än att dansa. Det intressanta är att dansen ändå finns inom mig på något sätt och yogan påminner mig om den.

Mina barns balettlärare, Agneta Bank, har faktiskt balett för vuxna och om jag hade haft mer tid hade jag gärna gått på den. Det skulle vara så roligt att dansa igen, men med det schema jag har nu får jag inte ihop det. Jag får nöja mig med min yoga och löpning.

Idag har jag gjort färdigt den andra sekvensen för Nösund och imorgon hoppas jag att den tredje blir färdig. Sedan skall jag börja med mina föreläsningar. Jag har bestämt mig för att fokusera på två olika områden. Det första blir yoga och meditation och det andra kommer att vara vanor. Jag är fast övertygad att vanor är otroligt viktiga i livet. Naturligtvis måste man lämna plats för spontanitet, men utan vanor tror jag det är väldigt svårt att lyckas med sina målsättningar.

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.