Att ha hund och andra tisdagstankar

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Idag skriver jag relativt tidigt här på bloggen för jag undervisar ju på skolan på eftermiddagen och ikväll kommer jag att vara jättetrött efter yogan. Dagarna är ju ganska intensiva och efter ett par lektioners undervisning brukar jag inte ha så mycket energi kvar.

Idag har jag två pass yoga: nivå 1 klockan 18.00-19.00 och nivå 2 klockan 19.00-20.15. Det finns fortfarande platser kvar i de båda grupperna (enstaka i nivå 1 och fler i nivå 2). Hör gärna av dig om du vill prova på!

I morse när jag vaknade var jag riktigt trött och hade svårt att komma upp, men som alltid kändes det mycket bättre efter min träning. Löpningen är verkligen inte alltid rolig, men jag mår väldigt bra av den. Det är också en utmärkt möjlighet för Buster att få sin motion. Jag springer med honom de dagar jag inte har lektion på morgonen. Just nu är det på alla dagar förutom måndagar, torsdagar och fredagar. På måndagar brukar Peter ta Buster när han väntar på Josefina och Philippa på baletten, så det är egentligen bara två dagar Buster inte har ett långpass och jag tror det är precis lagom för honom. Han är åtta år i maj. Det är inte klokt hur fort tiden går. Jag minns när vi skaffade honom. På natten när vi kommit hem vaknade jag upp och tänkte: “Vad har vi gjort? Tänk om vi inte hinner och klarar av att ta hand om en hund?” Då hade vi små barn. Tjejerna var bara 10, 9 och 7 år gamla, så det var mycket med dem hela tiden. Som tur var gick allt hur bra som helst. Mycket beror på att jag jobbar en hel del hemifrån, så Buster är bara ensam ett par timmar åt gången. Dessutom fungerar det ju så bra att springa med honom, så han får mycket motion och det tror jag har bidragit med att han är så lugn (förutom när vi får gäster och han har en tendens att bli exalterad och skälla 😊). Att ha hund är dock ett jättestort ansvar, så det är ju inget man bara ska skaffa. Hur som helst, jag är så glad att vi har Buster. Han är en sådan tillgång till familjen❤️.

Nu ska jag snart äta lunch och sedan har jag bara en timme att jobba innan jag ska cykla till skolan.

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kram❤️

Johanna

P.S. Här är en intressant artikel om yoga och äldre män. Läs gärna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.