Att lära av det som känns negativt

683 1024 admin
  • 0

Jag har precis gått igenom yogasekvenserna för idag och förberett några moment lite extra. Det skall bli roligt att presentera en ny sekvens och ett nytt tema. Som jag skrev sist så kommer vi att fokusera på höftöppnare. Jag hoppas att ni som kommer på passen idag kommer tycka att det är skönt att släppa spänningarna som ni har i den delen av kroppen.

Jag har en heldag med kontorsarbete innan min undervisning börjar. Ibland känns det ensamt att jobba så mycket med mina egna projekt. Jag saknar gemenskapen med arbetskamrater och den sociala samvaron som man har på en arbetsplats. Jag jobbar ju delvis fortfarande med undervisning på universitetet, men eftersom jag inte har något kontor där, så blir det inte så mycket tid med kolleger där heller.

Man kan för det mesta inte ha allting. På plussidan att jobba självständigt och med sin stora passion är att man har en fantastisk frihet och ett stort ansvar. Något som verkligen betyder mycket för mig.

Jag tror inte att det finns någon perfekt situation. Vad man än gör kommer att involvera några aspekter som man inte riktigt är 100% nöjd med och det är något man får leva med. Det gäller både yogan och livet förövrigt. Det viktiga är att man reflekterar kring vad som verkligen betyder något för en en och sedan att man försöker lära av och utvecklas genom de erfarenheter som inte är så positiva, men som ändå kan ge något. Detta hänger också ihop med vårt tema den här veckan, nämligen att erfarenheterna (positiva och negativa) är en stor kunskapskälla. Slutsatsen för mig blir att se det positiva med ensamheten och det jag gör självständigt och förstås att se fram emot att träffa alla trevliga yogaelever som jag kommer att träffa i eftermiddag/kväll.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Signatur

IMG_8914

Leave a Reply

Your email address will not be published.