Att tillägna någon annan sin yogautövning

1024 683 admin
  • 0

IMG_7292

Som jag skrev igår går jag in i den perioden på året, då jag har en paus från all min undervisning. Det är den del av året då jag försöker att ta så mycket tid som möjligt med familjen, men också med mina böcker och mitt skrivande. Jag är äntligen inne i slutfasen av skrivandet av det första utkastet till min bok och för första gången känner jag att det faktiskt kanske kommer att bli det som jag så länge velat. Än är det en lång, lång väg att gå, men känslan av att texten långsamt håller på att få ett logiskt slut känns underbar.

Imorgon kväll kör jag min yoga igen och vi slutar med en ny sekvens. Sist fokuserade vi på bakåtböjningar och vårt tema var ”Att stråla”. Den här gången tänker jag att vi skall ha som tema att tillägna sin yoga någon eller något som betyder mycket för en. Det måste inte vara en person utan kan också vara ett husdjur eller något mer abstrakt.

Jag brukar själv använda mig av det temat i min egen yogautövning då och då och det ger en extra dimension till yogan. Det känns mer meningsfullt att yoga helt enkelt. 

Vi ses imorgon!

Signatur

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.