Råkost

1024 683 admin
  • 0

 

IMG_7293

En grå och regnig dag i Göteborg idag. Det känns nästan som höst ute. Jag hoppas mina elever vågar sig ut i ovädret till yogan idag. Jag har precis varit nere och städat yogarummet och skall snart laga lite mat innan jag börjar min undervisning.

Jag har inte skrivit om mat på ett tag här på bloggen, men som ni kanske vet är jag väldigt intresserad av hur kosten påverkar vår hälsa. Ett ganska bra tag har jag haft bekymmer med min mage. Jag har experimenterat med kosten fram och tillbaka och det känns som om jag håller på att hitta rätt.

I flera år nu har jag ätit mycket grönsaker, men nu har jag ökat intaget ännu mer. Jag äter nästan bara råkost och det fungerar bra. Jag har också sedan ett tag i princip dragit in på gluten och jag tycker att jag mår bättre. Jag kan också känna det i min kropp att jag har ändrat på kosten. Mina naglar är starkare och jag har finare hy. Det är fascinerande att se hur man påverkas av vad man äter. Det gäller dock att hitta en balans. Mat är också en njutning och det tror jag att man måste komma ihåg. Därför försöker jag att göra mina måltider så aptitliga som möjligt genom att göra tallriken så färgglad som möjligt. Det lyckas inte alltid, men jag försöker och det gör matupplevelsen mycket trevligare.

Namaste,

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published.