Hälsningar från ett soligt Portugal

1024 683 admin
  • 0

 

20jun15

Efter en väldigt intensiv tid i juni med alla möjliga avslutningar för barnen blev det då sommarlov och även lite lugnare för mig. Mitt i alltihop var jag med på Picknickfestivalen och körde ett kort yogapass och det var jätteroligt. Det var en ny upplevelse att stå på scenen och yoga, men det kändes bra (mycket tack vare mina fina barn Isabella och Josefina och min gulliga yogaelev Hanna som var med och stöttade mig).

Nu är vi på resande fot och kom fram till Lissabon igår.  Vi startade vår resa i Madrid för en vecka sedan. Jag har varit i Spanien förut, men aldrig i huvudstaden, så det var roligt att komma dit. Att resa med barn är inte detsamma, som när man som ensam vuxen kan upptäcka en storstad, men vi hann ändå se en hel del och få en känsla för staden. Till skillnad från förra sommaren då vi var i USA och Kanada, så såg jag inte mycket som hade med yoga att göra. Jag vet inte hur stor den är i Spanien, men några yogastudios såg jag inte. Inte heller några butiker speciellt för yoga.

När vi varit tre dagar i Madrid åkte vi vidare till Porto i Portugal, där vi hyrde en lägenhet precis vid havet och med pool på taket. Barnen njöt verkligen av att bada, speciellt eftersom det varit så kallt i Sverige den senaste tiden. Min man och jag passade på att springa utmed havet och det var underbart. Att snöra på sig springskorna i en ny stad är både spännande och roligt. Det är ett bra sätt att upptäcka nya platser.

Yoga uppe på taket vi poolen hann jag också med. Det var fantastiskt att yoga utomhus och jag önskar verkligen att jag kunde göra det oftare i Sverige.

Nu är vi i Lissabon, en väldigt fin och mysig stad. Vi bor utanför i en förort precis vid havet och stranden. Precis som i Porto har vi kunnat springa utmed vattnet och imorgon skall jag yoga igen.

Att resa är fantastiskt. Man utvecklas av att hamna i nya situationer och man får perspektiv på sitt eget liv. Dessutom är det speciellt att ha så mycket tid med familjen. Vardagarna är så intensiva att man ibland nästan inte hinner med att prata med varandra, så det betyder mycket att ha mer tid  tillsammans.

Hoppas att ni hade en fin midsommar och att sommaren hemma i Sverige blir lite varmare snart!

Namaste,

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published.