Yoga i Lagos

1024 683 admin
  • 0

IMG_8169

Vi har lämnat Porto och Lissabon och är i Lagos. Lissabon var en väldigt mysig stad. Först var det lite svårt att få grepp om den, men vi lärde oss. Det hade nog varit roligt med en dag till där, men vi hade planerat vår resa i förväg, så vi gav oss vidare söderut igår.

I Lissabon såg jag ett tecken på yoga i alla fall. I en park yogade en liten grupp människor i skuggan av träden. Det såg mysigt ut. I övrigt såg jag inga tecken på yoga någonstans. Lite konstigt, men säkert beror det på att jag inte förstår språket och inte hänger med vad de säger på TV till exempel.

Här i Lagos är det väldigt vackert. I morse vaknade jag till att måsarna skrek och solen sken in genom fönstret. Jag gick ned till poolen och yogade en timme. Det var underbart. Det känns förstås inte alltid så när jag yogar. För några dagar sedan yogade jag på stranden. Det var molnigt och lite kallt i vinden och jag stod inte bra i sanden. Trots den vackra platsen kändes det inte bra. Jag kunde inte koncentrera mig och jag var inte närvarande i mina rörelser. Så är det ibland. Det måste man acceptera. Konsten är att fortsätta ändå och utmana sig själv, för trots att det inte alltid känns så bra under tiden jag yogar, så känns det nästan alltid bra efteråt.

Namaste,

Signatur

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.