Tillbaka i Spanien

578 1024 admin
  • 0

28jun15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har vi lämnat vackra Lagos och återvänt till Spanien. Algarvekusten var verkligen finare än jag trott. Jag hade tänkt att det skulle vara väldigt många turister och visst var det det, men det var många stränder och aldrig särskilt trångt.

Jag kommer sakna morgonyogan vid poolen och den vackra löprundan utmed stranden. Jag sprang nu i morse och det var så härligt. Sanden var precis rätt packad, så det gick jättelätt att springa och det var nästan folktomt. Istället hade jag sällskap av måsarna och solen som gick upp.

Jag har alltid sagt att jag inte är så påverkad av vädret, men efter veckan i Lagos känner jag att det skulle vara skönt om det var lite bättre väder i Göteborg. Att springa i soluppgången i angenäm temperatur i shorts och linne är underbart och ger en stor frihetskänsla, men  nu är det som det är i Sverige när det gäller vädret och egentligen är det ändå en småsak i det stora hela. När man tänker på allt elände i världen, så känns vädret ganska oviktigt. Istället får man njuta när det är fint och vackert och ta vara på de stunderna.

Resan hit till Spanien gick bra. Vi befinner oss nu i Chiclana som ligger nära Cadiz i Andalusien. När vi kom hit i eftermiddag gick vi ned mot stranden och jag blev nästan lite chockad, för här var det fruktansvärt många människor. Kanske berodde det på att det var söndag och dessutom är det värmebölja här, så många hade förmodligen sökt sig mot kusten. Vi får se hur det blir imorgon.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.