Avslappnad lördag

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din lördag varit? Hoppas att den har varit avkopplande. Vi är hos mamma och pappa och jag är nöjd med dagen än så länge. I morse vaknade jag i och för sig med huvudvärk (och den sitter kvar fortfarande, men är inte så jättestark), men jag gick ändå ut och sprang min runda efter det att jag skrivit dagbok några minuter. Det var väldigt vackert ute. Solen höll på att gå upp och det var alldeles rött på himlen. Sådant saknar jag när jag är i stan. Visst ser jag himlen där med, men inte på samma sätt som här hos mamma och pappa.

Jag sprang min vanliga runda ner till Låka, där jag stannade en stund och bara insöp den fina stämningen. Det är så vackert där…

På förmiddagen var jag i Stenungsund med barnen och tittade lite i affärer. Det var mysigt det också. Egentligen borde jag ha suttit lite mer med texten, men jag kände att det var trevligt att göra något med flickorna. Vi har ju inte så jättemycket tid tillsammans.

Nu på eftermiddagen har jag redigerat, men också jobbat lite med yogan. Snart kommer några kompisar hit på middag och det ska bli roligt. Innan dess ska jag jobba lite till, så jag avslutar här, men hoppas att du får en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.