Måndag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag hann tyvärr inte skriva igår. Vi var hos mina föräldrar på förmiddagen och jag sprang till Låka igen. Det var jättefint igår också. På eftermiddagen åkte vi hem till stan och jag satt hela resterande dagen fram till klockan halv tio på kvällen och jobbade med manuset. Nu är det ivägskickat till några förlag. Det kan hända att jag väljer ut några till här i veckan. Jag ska gå igenom en lista som tidningen “Skriva” har med förlag och se om det är något jag har missat.

I morse var jag ganska trött när jag vaknade, men gick ut och sprang som vanligt. Det var fyra minus ute! Den kallaste morgonen än så länge, men ändå skönt. När jag kom hem skulle jag ha yogat nästan direkt, men jag var seg och fastnade lite framför datorn innan jag gjorde mitt program. Sedan var jag tvungen att åka och handla några småsaker och så var det redan lunch. Tiden har gått fort idag.

På eftermiddagen städade yogasalen, eftersom jag inte hann det igår. Efter det har jag grejat lite här hemma och förberett dagens andningsövning, som blir “box breathing”. Här är ett exempel på det:

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, men hoppas att du får en fin eftermiddag och kväll.

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.