Besök av studenter från journalisthögskolan

768 1024 admin
  • 0

Hejsan! Hoppas att det är bra med dig! Jag har haft en väldigt trevlig dag. I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt.

Min arbetsdag börjar alltid med min planering och att jag kollar igenom mina meddelande. I morse såg jag ett mejl från en tjej på journalisthögskolan som undrade om hon och en annan student kunde komma och prata med mig om min barn- och ungdomsyoga. Först blev jag lite stressad, eftersom jag hade en del planerat, men jag kontaktade henne och skrev att jag gärna kunde träffas på eftermiddagen. Sagt och gjort så blev det och vi hade en väldigt givande stund. Jag har blivit intervjuad en annan gång (då också av studenter på journalisthögskolan), så jag var lite förberedd, men det är alltid nervöst ändå. Hur som helst, det gick bra och jag tror studenterna var nöjda också.

Tyvärr blev min eftermiddag lite oproduktiv, för jag kunde inte riktigt koncentrera mig efter intervjun, men jag har i alla fall grejat lite grann med hemsidan och planerat de resterande två dagarna i veckan. Imorgon blir det inspelning igen – den här gången en längre sekvens. Det blir kul. Jag gillar verkligen att spela in videorna. Det är lärorikt och roligt. Kontakta mig gärna om du har några särskilda önskemål på fokus eller annat som du vill att jag tar upp.

Nu ska jag hjälpa en av mina döttrar med skolarbetet.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.