Domaso till Schweiz

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har tyvärr kommit efter med bloggen de senaste dagarna. Vi är i Schweiz och det har varit så mycket att jag inte hunnit skriva. På tisdagen sprang jag för sista gången utmed vattnet på morgonen och gjorde min yoga på terrassen. Det var lite sorgligt att lämna den vackra Como-sjön, men också roligt att komma till Schweiz.

Det tog bara tre timmar att köra, men det var en äventyrlig väg vi tog (för att Peter ville). Vi körde över Spluegel-passet och jag är väldigt glad att det var Peter som var vid ratten. Jag hade aldrig velat köra där. När vi väl var uppe på toppen stannade vi och åt picknick. Det var vackert, men lite kyligt.

När vi kom fram till vår lägenhet hann vi precis fräscha upp oss lite och sedan åkte vi till en pizzeria, där vi stämt träff med Peters kompis och hans flickvän. Det blev en väldigt trevlig kväll och när vi kom hem räckte tyvärr inte tiden för att skriva här på bloggen.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.