Domaso och Menaggio

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Idag är det sista dagen för oss i Italien. Imorgon vänder vi norrut mot Schweiz, där vi ska stanna tre nätter. Det ska bli roligt att träffa vänner och släkt igen, men jag kommer att sakna Domaso och de andra ställena vi besökt, Samtidigt ser jag fram emot att komma hem till Sverige igen. Vi har upplevt så mycket, tillbringat tid tillsammans på ett annat sätt än vi gör hemma och det känns jättevärdefullt. Jag är så tacksam för de här veckorna och tror att barnen är det med.

I morse sprang Peter och jag tillsammans igen. Efteråt badade vi i sjön och jag yogade på terrassen som jag gjorde igår. Efteråt gick vi ned till restaurangen och frukost och efteråt la vi oss på stranden. Det skulle egentligen bli regn och åska idag, men än så länge har det bara kommit några droppar regn. Just nu känner jag att det är det är väldigt kvavt, så kanske kommer det mer regn snart. Det hade nästan varit skönt om det blev lite svalare. I vårt rum är det för tillfälle jättevarmt, så nu har jag satt mig på terrassen.

På eftermiddagen var vi i en by en bit bort från Domaso, Menaggio. Det var ett mysigt ställe, med ganska mycket turister. Egentligen hade jag velat ta båten till Belaggio, men vi hann inte det, så vi promenerade runt en stund vid sjön och åt varsin jättegod italiensk glass. Det blev en trevlig avslutning på vår vistelse här vid Como-sjön.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Tyvärr har jag sovit lite dåligt de senaste nätterna. Det är skönt att vi inte ska köra så långt imorgon. Peters hemby i Schweiz ligger bara knappt tre timmar härifrån.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.