Sjön och utflykt till Lecco

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr glömde jag att skriva igår. Vi hade en mysig dag vid sjön. Precis som dagen innan var det ganska blåsigt, men eftersom det är varmt gör det inget. Jag tror det blåser mycket och ofta här för segling och windsurfing är populära. I lördags var sjön full av båtar surfingbrädor och personer som kitesurfade.

På kvällen var vi i Lecco som är en lite större stad söder om Domaso. Jag ville titta på skor, men tyvärr hittade jag inga. Vi i alla fall middag på en trevlig indisk restaurang och det var mysigt. Efteråt åkte vi hemåt genom en mängd tunnlar som hår genom berget utmed vattnet. På ditvägen fastnade vi i en utav tunnlarna på grund av en olycka och det var lite otrevligt. Tyvärr kör många av italienarna väldigt dåligt, alldeles för snabbt och med för korta avstånd.

Igår lade jag också upp en ny video med fokus på vridningar. Du kan titta på den här

Kram❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.