En bättre dag och favoritpoddar

498 1024 admin
  • 0

Idag har det varit en mycket bättre dag. Oftast är det ju så. Då och då har man riktigt dåliga dagar och det får man acceptera.

Jag lyssnade på en intressant podcast idag, som tog upp produktivitet och hur viktigt det är att lägga in stunder av vila och att inte förvänta sig att man skall vara lika produktiv varje dag. I alla fall, så heter podcasten The Brendon show och leds av Brendon Burchard. Jag tror nog att jag har skrivit om en av hans böcker här förut. Den heter High Peformance Habits och är väldigt intressant. Läs den gärna! Jag har läst den en gång, men tänker gå igenom den en gång till, eftersom det var så mycket viktigt som stod i den.

Jag har en Samsung-mobil och använder mig av appen podcastaddict. Där har jag mina favorit poddar, som jag lyssnar på. Jag försöker att lyssna mest på engelska, eftersom jag från början är engelsklärare och vill fortsätta att hålla min engelska vid liv och ett sätt är att lyssna på så mycket engelska jag kan.

En annan podd, som jag verkligen kan rekommendera är The School of Greatness. Jag har skrivit om den förut här, men den är värd att nämnas igen, eftersom Lewis Holmes, som har den, är en väldigt spännande människa. Jag tycker jag har lärt mig något från nästan alla hans intervjuer.

Har ni några favoritpoddar?

Nu skall vi snart gå ut och fira Peter som fyller år idag. Det blir ett besök på en restaurang vid Korsvägen. Får meddela imorgon hur det var.

Ha en fin fortsättning på onsdagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Glöm inte att anmäla er till min yoga för män på torsdagar klockan 7.00-8.00! Nu har jag fått in några fler anmälningar, så kursen kommer att bli av :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.