Jobb med att marknadsföra boken

1024 1024 admin
  • 0

Det är redan eftermiddag. Jag har haft en trevlig dag med barnen och kombinerat det med lite arbete. Jag har lämna in min bok hos några bokhandlare och hoppas att i alla fall någon läser och gillar den :-)).

Nu på eftermiddagen har barnen målat möbler i sina rum och jag har fixat lite här i huset. Jag hade gärna åkt någonstans under påsklovet, men nu har vi i alla fall fått gjort lite här hemma (städat och röjt) och då är det okej att det inte blev någon resa.

Som jag har skrivit om tidigare här, så känns det ibland svårt för mig att hitta balans mellan arbete och vila. Jag blir nervös så fort jag inte kan jobba som vanligt och har svårt att stänga av. Jag vet att alla mina resultat beror enbart på mig. Om jag inte jobbar, så kommer det inte in några pengar. Det finns ingen betald semester, helt enkelt. För det mesta kan jag hantera det, men ibland känner jag att det är otroligt ansträngande. Jag funderar hela tiden på vad jag kan göra för att utveckla min verksamhet och så fort jag inte skriver på min kommande roman, så får jag dåligt samvete. Jag vet att jag måste bli bättre på att hitta strategier att hantera den här situationen och jag är glad att jag är yogalärare. Nu har jag i alla fall min utövning, min medvetna andning och min meditation. Hade jag inte haft de verktygen hade jag nog inte orkat med allt.

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Är det värt allt arbete att kunna jobba med yogan, motivationen och skrivandet? För det mesta tycker jag det, men när jag ser den lilla inkomst jag har vet jag ibland inte. Samtidigt vill jag inte ge upp ännu. Jag har som mål att skriva en ännu bättre roma, att lära mig av mina misstag och att hitta ett förlag som vill ge ut min andra roman utan att jag måste investera en massa pengar själv.

Jag vill också sprida det budskap som jag skriver om i min fackbok “Alla kan lyckas med sina studier”. Jag vill att alla barn och ungdomar skall få kunskap om det som står i boken. Det känns otroligt viktigt.

Vi får se hur det går med mina mål, men jag ger inte upp förrän jag i alla fall försökt att nå dem :-)! Att det känns jobbigt ibland är normalt och något man måste acceptera. Det är bara att kämpa vidare…

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Restaurangbesöket på Holy Cow var väldigt trevligt igår! De hade jättegoda vegetariska hamburgare och mumsiga sötpotatispommesfrites. Det var roligt att göra något litet i alla fall för Peters födelsedag och det var kul att barnen var nöjda också. Det kändes nästan som om vi var turister i vår egen stad :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.