En fullspäckad helg

1024 1024 admin
  • 0

Nu är helgen snart slut och jag skall alldeles strax gå och lägga mig.

Det har varit två bra dagar. Igår var vi hemma hos några kompisar på en mysig middag och idag har jag varit på bokmässan med min fina väninna Magdalena. Vi hade några trevliga timmar i vimlet av folk. Det är alltid roligt att se kända författare och kulturpersonligheter: Agneta Sjödin, Maria Borelius, Patrik Sjöberg, Måns Zelmelöw och en hel del andra.

Jag fick också chansen att träffa den gulliga tjejen som organiserade vår Feelgood-middag i fredags, Sofia Ymén. Jag köpte hennes bok och det skall bli kul att läsa den.

Nu i eftermiddag har jag städat yogastudion och nästan gjort färdigt alla sekvenser. Det känns så skönt att jag kan koncentrera mig på temat och meditationen imorgon. Sedan behöver jag förstås finslipa programmen lite grand, men det tar inte så mycket tid.

I fredags läste jag att flygbolaget American Airlines kommer att erbjuda sina passagerare material från appen Calm på sina flighter. Det låter väldigt bra tycker jag och hoppas att många andra flygbolag kommer att följa trenden! Det är ju många som tycker att det är obehagligt att flyga och då kan andnings- och avslappningsövningar komma väl till pass.

Jag själv älskar att resa, men jag tycker inte om turbulens (vem gör det? :-)). En gång på väg hemifrån New York slog blixten ned i vårt flygplan. Det var också otäckt (men tydligen inte en helt ovanlig händelse enligt en utav flygvärdinnorna). Då hade det i alla fall varit bra med en avslappningsövning för mig!

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.