En mysig dag till i Stettin🧡

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Deg Ă€r vĂ„r andra dag hĂ€r i Stettin och jag ska alldeles strax lĂ€sa en stund. Isabella gav mig “Födelsedagen” av Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt i julklapp och nu har jag nĂ€stan lĂ€st ut den. Jag brukar inte lĂ€sa deckare, men tycker att den Ă€r riktigt bra, lĂ€ttlĂ€st och inte helt förutsĂ€gbar.

Idag har vi ocksÄ tittat en del i affÀrer. Det Àr fascinerande att det finns sÄ mÄnga affÀrer hÀr. Jag tÀnker pÄ Göteborg och hur mÄnga affÀrer i stan som har stÀngt. Det verkar inte vara samma sak hÀr. KlÀder Àr lite billigare och det finns vÀldigt mÄnga affÀrer med fina vÀskor och skor i lÀder. Maten Àr generellt lite billigare, men vissa restauranger har nÀstan samma prks som hemma. Barnen och jag Ät pÄ en asiatisk restaurang idag pÄ lunch. Det var jÀttegott, men i princip lika dyrt som hemma.

IgÄr pÄ pizzerian var det dock billigare, sÄ priserna varierar ganska mycket.

Jag hade tĂ€nkt att jag skulle ta lite foton i sjĂ€lva stan men det var redan mörkt nĂ€r vi kom ut frĂ„n gallerian. Ett par kort tog jag i alla faÄșl.

Nu har vi badat i hotellets pool och Ă€tit lite snacks pĂ„ hotellrummet. Det har varit skönt att slappna av och ta det lugnt. Jag behövde det verkligen. Nu hoppas jag ha lite mer energi nĂ€r jag kommer hem, men först ska jag försöka göra det bĂ€sta av de sista dagarna 2023😊.

Kramar ❀

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.