Födelsedagsförberedelser och löpning och yoga varje dag

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är sol i Göteborg idag igen – jipppii🌞! Ljuset skapar energi i kroppen och får mig att bli mer motiverad, men som vanligt hade jag önskat några fler timmar per dag. Klockan är redan snart tre och jag börjar undervisa klockan fem. Som tur är har jag gjort allt nödvändigt för kvällens klasser och morgondagens lektion i skolan. Det är alltid skönt att få gjort det först. Då kan jag slappna av lite mer. Imorgon fyller dock Isabella 18 år, så jag har en del att fixa med, eftersom jag inte kommer att hinna det ikväll. Jag har skrivit ett litet brev till henne och slagit in hennes presenter. Tyvärr kommer det att bli stressigt imorgon på morgonen. Jag har yoga tidigt och de andra ska till skolan/jobbet. Trots det ska vi försöka sjunga och ha det mysigt en liten stund.

Skolan idag på morgonen gick bra. Jag tycker också att löpningen funkade fint. De senaste dagarna har jag känt mig lite omotiverad när jag sprang. Jag fick nästan pusha mig framåt och stegen kändes tunga. Det är förstås normalt att inte varje löppass kan kännas fantastiskt, men när de tröga dagarna kommer är det trots det jobbigt. Jag kan så klart ta en paus, strunta i springningen, men den har blivit en utmaning för mig. Att snöra på mig skorna på morgonen och ge mig ut i mörkret. Jag vet faktiskt inte när det var sista gången jag inte sprang. Det var inte förra året och inte året innan heller. Det kan ha varit 2019, som jag inte sprang en dag, men jag är inte säker😊. Jag vet i alla fall att jag sprang varje dag 2020, 2021 och 2022. Vid ett fåtal gånger fick jag inte in en mil av olika orsaker, men jag sprang i alla fall varje dag. Det är jag ändå lite stolt över. Yogat har jag gjort varje dag nästan lika länge. För det mesta trettio minuter varje dag, men ibland lite mindre och ibland lite mer.

Nu ska jag ta tag i bokföringen. Jag måste jobba med den varje dag. Det är viktigt så att jag blir färdig med det som jag satt upp som mål för den här veckan.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

P.S. På yogan idag blir det en ny meditation. Vi ska bara sitta och observera vad som kommer upp i huvudet utan att göra någonting. Jag tror det heter “Open monitoring meditation”. Jag tog övningen från en trevlig mindfulnessbok som jag har här hemma och som jag läst och bläddrat i många gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.