Gemensam barnyogaavslutning i Skårsskolans gymnastiksal fredagen den 1 december kl. 17.30-19.00

150 150 admin
  • 0

Det är fredag eftermiddag och jag skall snart avsluta mitt arbete framför datorn. Det är den sista hela arbetsdagen innan jag börjar min semester, men som jag har skrivit här förut så kommer jag att fortsätta att jobba med yogan och mitt skrivande även under sommaren. Det betyder inte att jag inte kommer att koppla av, utan bara att jag kommer att ta några timmar om dagen att förbereda yogaklasserna inför hösten, jobba med mina texter och fortbilda mig genom att läsa och studera videor på internet. För mig är det bara spännande och därför är det inte heller särskilt betungande.

Idag har jag mest arbetat med barn- och ungdomsyogakurserna.  Till hösten blir upplägget lite annorlunda. Jag hoppas kunna ha en gemensam avslutning i Skårsskolans gymnastiksal fredagen den 1 december kl. 17.30-19.00, där alla barn och ungdomar får visa upp för föräldrar och andra intresserade vad de lärt sig under terminen. Jag har känt att det varit svårt att göra det i min yogastudio som är ganska liten, så därför har jag bokat gymnastiksalen. Där kommer vi att ha mer plats och det finns också möjlighet att ta emot fler som vill titta. Jag planerar att barnen skall få visa upp någon mindfulnessövning, en sekvens med positioner av varierande svårighetsgrad (beroende på ålder) och även partneryoga, där de yogar två och två. Vi kommer sedan att avsluta med en avslappning. Förhoppningsvis kommer denna avslutning att bli ett roligt mål att jobba emot för barnen och ungdomarna.  Jag ser fram emot att börja till hösten igen!

Ha en fin fredag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.