Yoga: Inversioner

756 1008 admin
  • 0

Idag har det varit en jättefin sommardag här i Göteborg. Jag hade gärna varit ute vid havet, men tyvärr gick inte det på grund av olika orsaker, men jag har njutit på balkongen och i trädgården här hemma och det var skönt det med.

I morse sprang jag fem kilometer på morgonen och det var väldigt skönt. Därefter gjorde jag mitt 60-minutersprogram för yogan. Det behöver fortfarande finslipas lite grand. Jag behöver ändra ordningen på några av positionerna bland annat, men annars kändes det bra. I min yoga lägger jag alltid in några inversioner. För det mesta står jag på huvudet, underarmarna och på händer. Sedan länge har jag haft som mål att stå på händer ute på golvet och jag drömmer också om att lära mig att pressa upp i handstående. För mig handlar handstående på golvet väldigt mycket om att komma över den mentala spärr jag har, men på sistone har jag börjat öva på ett nytt sätt och känner mig lite tryggare. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag när sommaren är över står fritt ute på golvet. Att pressa upp kommer dock att bli svårare, men med daglig träning borde jag kunna lära mig det.

Som jag skrivit om förut här på bloggen, så kommer jag att åka till Köpenhamn den 1:a till den 3e september och yoga med Kino och i den workshoppen ingår också handstående. Det gör att jag känner mig extra peppad och motiverad att verkligen jobba med min handståendeteknik tills jag kommer dit. På det sättet tror jag att jag kommer att ha lättare att ta till mig det som hon undervisar.

Nu skall jag avsluta mitt arbete och vara med familjen. Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.