Göteborgsvarvet avklarat!

150 150 admin
  • 0

http://svtplay.se/v/2800655/har_gar_starten_pa_goteborgsvarvet

Ja, så är det över för det här året, Göteborgsvarvet. De första tio kilometrarna gick ganska bra, men sedan blev det lite jobbigare. Jag sprang på en av mina sämsta tider, men jag tog mig runt och jag gick ingenting. Jag är glad att jag orkade, eftersom jag inte tränat mycket i år. Nästa år siktar jag på en bättre tid och på att vara mer vältränad! Det är konstigt att jag springer varje år (det var det 15:e den här gången), men känslan efteråt är härlig och under större delen av varvet tycker jag faktiskt för det mesta att det är ok. Stämningen är härlig och man får mycket kraft av alla löpare runt omkring, som är i samma situation! Jag antar också att Göteborgsvarvet är en morot som motiverar mig att träna. Utan det skulle det kännas lite tomt.

Det blir ingen yoga idag. Kroppen är trött och jag skall vila. Imorgon skall jag försöka mig på ett lugnt pass igen. Det kan nog kännas ganska skönt för kroppen. Jag har inte bestämt mitt tema för nästa vecka ännu och inte heller vad vi skall fokusera på för rörelser. Jag skall jobba med det imorgon.

Det mesta håller på att falla på plats inför hösten nu. Jag kommer att jobba lite mindre på skolan och mer med yogan. Har tänkt att lägga till några klasser och utöka lite grand. Jag återkommer med schema, så snart allt är klart. Det finns också möjlighet att gå på “drop-in” under de resterande veckorna innan sommaren. Kontakta mig bara, så att jag vet om du är intresserad!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.