Helg med mycket löpning

1024 577 admin
  • 0

Det har varit en härlig vårhelg, men nu är det redan söndag kväll. Jag har tagit det ganska lugnt den här helgen när det gäller arbete. Efter min “maratonvecka” kände jag att jag behövde det. I torsdags arbetade jag först på universitetet till klockan 16 och hade sedan yoga mellan 17-20.30, därefter var det morgonyoga på fredag kl. 6.30-7.30 och vidare till universitetet för föreläsning kl. 8.30, så när kvällen kom så var jag tröttare än på väldigt länge och somnade klockan 21 och det brukar jag inte göra annars…

Både lördag och söndag  har jag fokuserat på min löpträning och igår sprang jag min längsta runda hittills i år. Det blev nästan 19 km. Det gick bättre än jag förväntade mig, men efteråt blev jag rejält trött. Jag skulle nog inte ha sprungit så långt på tom mage… Senare på eftermiddagen fick jag nämligen lite ont i huvudet.

Idag sprang jag en kortare runda. Egentligen brukar jag inte springa två dagar i rad när jag sprungit så långt dagen innan, men jag har svårt att springa så ofta på veckodagarna, så därför får jag lägga två löppass på helgerna.

Nästa vecka kör vi en ny yogasekvens och tema igen. Jag skall berätta mer om dem imorgon.

Imorgon tänkte jag också göra min egen mandelmjölk för min chia-puddning. Jag har lagt mandlar i blöt över natten. Tidigare när jag gjort min egen mandelmjölk utan blötlägga mandlarna, men genom att göra det, så blir de mer lättsmälta och det tror jag passar min mage bättre.

Namaste,

Johanna

15mars15

Leave a Reply

Your email address will not be published.