Hemma i Göteborg och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Det är ytterligare en dag som jag inte har skrivit om, men sedan är jag på rätt datum😊. Det har helt enkelt varit lite för mycket på sistone och jag har inte hunnit med bloggen. Det var skönt att vakna upp i den egna sängen på morgonen. Peter och jag sprang min vanliga runda igen och det var också trevligt.

Hela förmiddagen ägnade vi åt att packa upp och att röja här hemma. Mamma och pappa kom med Buster också. Det var så mysigt att träffa honom igen. Vi har verkligen saknat honom på vår resa, men han hade det bättre här hemma. Det hade varit för varmt och stökigt för honom i en bil genom Europa. Vi har haft med honom förut, men det var på vintern och då var var vi bara i Tyskland, Österrike och Schweiz.

På eftermiddagen kände jag mig splittrad, men åkte i alla fall och handlade för kylskåpet var förstås tomt förutom några småsaker som vi köpt på Tempo på morgonen till frukosten efter löprundan.

Jag la också upp en ny video på min Youtube. Den här gången med fokus på höfterna. Du hittar den här:

Barnen hade sina kompisar hemma, så det var fullt hus med musik, prat och skratt. Peter och jag satt och tittade en stund på “Morden i Helsingör” innan jag gick och la mig. Det var mysigt även om jag i ärlighetens namn kände ett viss mått av ledsamhet att vår resa var över😢.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.