I Cervo

576 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är vi på stranden i Cervo. Vi kom fram ordentligt igår. Cervo är ett litet samhälle som är byggt på en kulle med ett slott högst upp på toppen. Runtomkring går det små, trånga gränder med gamla hus och i ett av dem bor vi. Det är verkligen jättemysigt och vi har en terrass med en otrolig utsikt över havet.

Igår gjorde vi oss hemmastadda och åkte sedan till stranden och badade. Det är inte mycket folk här heller. Man ser en och annan turist, men nästan alla är italienare.

Imorse sprang Peter med mig. Jag var orolig att vi skulle behöva springa på bilvägen, men vi hittade en väg till stranden och där gick det ganska bra att springa. Det som är synd här i Italien är att stora delar av stränderna tillhör olika hotell eller strandklubbar, där man måste hyra solstolar. Det finns dock alltid små allmäna stränder också.

Vi sprang förbi San Bartolomeo och vidare till Diano Marina. Ibland kunde vi springa på strandpromenaden, ibland var vi tvungna att springa vid strandkanten eftersom strandklubbarna och hotellen hade spärrat av vägen.

När vi sprang la jag märke till att många här i Italien går väldigt tidigt till stranden. Redan vid halv åtta hade många fällt upp sina parasoll och badade. Mest var det pensionärer, men jag såg även barnfamiljer. Kanske är det för att det blir så varmt mitt på dagen och att de föredrar att vara hemma då?

Jag har inte yogat ännu för vi blev lite sena med springningen, så jag ska göra det när vi kommer hem, men jag gjorde min andningsövnimg och min meditation här på stranden. Det var skönt och rogivande.

Nu ska vi snart äta lunch.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.